کیک نت

کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی

 

 

مواد لازم  کیک خیس شکلاتی

 

شکر ۱ لیوان

 

آرد سفید ۱ لیوان

 

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

 

تخم مرغ ۱ عدد

 

روغن مایع ۱/۶ لیوان

 

قهوه دم کرده ۱/۳ لیوان

 

خامه ۳ قاشق غذاخوری

 

کره ۵۰ گرم

 

پودر کاکائو ۵ قاشق غذاخوری

 

گردو خرد شده مقداری

 

اسانس وانیل چند قطره

 

 

کیک خیس یا مرطوب نوعی کیک است که بافتی نرم تر از کیک های معمولی دارد و وقتی داخل دهان میگذارید آب میشود ! و یکی از محبوب ترین نوع کیک هاست.

کیک خیس

کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :

ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).

 

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس ۱/۳ لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

 

مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.

 

گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید.

 

پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید ؛ میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.

کیک خیس

کیک خیس

 

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه خامه ای ساده اسفنجی

دسته بندی ها: شکلات, شیرینی تر, کیک, کیک نت

دیدگاه ها