کیک نت

کیک کرامبل سیب و گردو

طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو

مواد لازم برای کیک کرامبل سیب و گردو :

آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای لایه کرامبل :

شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
بیسکوئیت دایجستیو ۱ بسته
کره خرد شده ۵۰ گرم
پودر قهوه یا نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱/۵ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۱ پیمانه
سیب اسلایس شده ۲ عدد

طرز تهیه کیک کرامبل سیب و گردو :

طبق روال معمول برای تهیه کیک ها مواد رو از یخچال بیرون میاریم تا به دمای محیط برسن. ابتدا لایه کرامبل رو درست می کنیم به این صورت که بیسکوئیت ها را خرد میکنیم. سپس گردو خرد شده، پودر قهوه، پودر دارچین و شکر قهوه ای رو به بیسکوپیت پودر شده اضافه می کنیم.  در مرحله بعدی کره نرم شده را به تکه های کوچیک خرد کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم. کره را به خوبی با بقیه مواد مخلوط می کنیم و بعد از مخلوط شدن کنار قرار می دیم. مرحله بعدی آماده کرن بیس کیک هست به این صورت که آرد را همراه با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و دو تا سه بار از الک رد می کنیم و کنار میذاریم. سپس کره را در ظرف مناسبی می ریزیم و شکر رو بهش اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن اونقدر میزنیم تا رنگش روشن تر بشه و بافت کره هم سبک بشه. حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و هر بار به خوبی هم میزنیم تا کاملاً مخلوط یکدست بشه و حجمش اضافه بشه. همراه با آخرین تخم مرغ، وانیل رو اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگه به همزدنمون ادامه میدیم. و بعد نوبت اضافه کردن شیر به مخلوط میرسه. به این صورت که نیمی از شیر رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم و بعد نیمی از آرد رو اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و مجدداً نمیه دوم شیر و سپس بقیه آرد.

بعد از اینکه مخلوط مایه کیک آماده شد، نیمی از مخلوط را داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم و روی آن را با برش های سیب می پوشونیم. سپس روی سیب ها را با یک لایه از مواد کرامبل که آماده کردیم می پوشونیم. و مجدداً روی این لایه مابقی مایه کیک را میریزیم و روی آن اسلایس های سیب قرار میدیم و نهایتاً بقیه مواد کرامبل را ریخته و سطح آن را صاف میکنیم. حالا قالب را داخل فری که از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان می دیم تا کیک کاملاً بپزه. بعد از زمان داده شده قالب را خارج می کنیم، بعد از ۱۰ دقیقه کیک رو از قالب جدا می کنیم و وقتی کاملاً خنک شد با کمی پودر قند و یا شکلات بن ماری شده تزیین کرده و به برش های دلخواه تقسیم و سرو می کنیم.

 

دسته بندی ها: کیک

دیدگاه ها