کیک نت

کیک لمینگتون

طرز تهیه کیک لمینگنون

مواد لازم برای تهیه کیک لمینگتون :

آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس

مواد لازم برای سس شکلاتی :

شکلات سیاه ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شیر ۵ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۲۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱ و نیم پیمانه

طرز تهیه کیک لمینگتون :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
کف یک قالب مربع شکل ۲۰ سانتی متری کاغذ روغنی بکشید و آماده بذارید. اگه قالب مربع ندارید میتونید از قالب گرد ۲۳ سانت استفاده کنید. البته کیک لمینگتون برش هاش باید مربعی باشه پس بهتره که از قالب مربعی استفاده کنید که دور ریز نداشته باشید.

کره و شکر رو با همزن ۳-۴ دقیقه هم بزنید تا سبک و روشن بشه و حالت کرمی پیدا کنه.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر بار یک دقیقه هم بزنید تا مخلوط بشن.

قسمتی از آرد و بیکینگ پودر، نمک و وانیل رو که از قبل سه بار الک کردید به همراه کمی از شیر اضافه کنید و هم بزنید.

در سه مرحله آرد و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید.

مایه این کیک کاملاً سفته. مایه کیک رو در قالب آماده شده بریزید و روش رو با پالت یا پشت قاشق صاف کنید.

قالب رو در فر گرم شده بذارید تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزه.

قالب رو از فر در بیارید و اجازه بدید کیک حدود یک ربع توی خود قالب خنک بشه. سپس از قالب در بیارید و روی توری فلزی بذارید تا کاملاً خنک شه.
تو این فاصله سس شکلاتی رو آماده کنید.
شکلاتتون رو به قطعات کوچیک برش بزنید یا رنده کنید که راحت تر ذوب بشه.
شکلات و خامه و شیر و پودر کاکائو و پودر قند رو در ظرفی بریزید. مواد رو کمی هم بزنید و بعد روی بخار آب کتری در حال جوش یا در مایکروفر قرار بدید تا شکلات کاملاً ذوب و مواد یکدست بشن.

وقتی مواد خوب مخلوط و یکدست شدند، سس شکلاتیتون آماده ست.
کیک خنک شده رو با کمک یه چاقوی تیز به مربع های کوچیک برش بزنید.

کیک های برش خورده رو در سس شکلاتی فرو کنید و به کمک یه قاشق کاملاً همه قسمتهاشون رو با سس بپوشونید.

با چنگال از سس در بیارید، اجازه بدید یه کم سس اضافه چکه کنه.

بلافاصله در پودر نارگیل بغلتونید تا کاملاً کاور بشه. همه ی کیکها رو به همین ترتیب آماده کنید.

لمینگتون های شما آماده ست.

 

دسته بندی ها: آجیل, کیک

دیدگاه ها