کیک نت

کیک سیب ایتالیایی

کیک سیب ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه کیک سیب ایتالیایی :

 شکر  ۲/۳ پیمانه
 سیب پوست کنده خرد شده  ۲ پیمانه
 کره  ۱/۲ پیمانه
 تخم مرغ  ۲ عدد
 آرد  ۲ و ۱/۴ پیمانه
 وانیل  ۱ قاشق مرباخوری
 ماست  ۲۳۰ گرم
 بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
 دارچین  ۱ قاشق چایخوری
 جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک سیب ایتالیایی :

ابتدا آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوش شیرین را در کاسه ای مخلوط کنید.

در ادامه شکر و کره را در ظرفی با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و به مخلوط صاف و سفید رنگی تبدیل شود.

تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا با مواد قبلی مخلوط گردد، وانیل را بیافزایید و هم بزنید.

در مرحله بعد آرد و ماست را یک در میان و در سه مرحله به مواد قبلی افزوده و مخلوط کنید تا خمیر کیکی یکدستی بدست آید.

در آخر سیب های خرد شده را به خمیر اضافه نموده و آن را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید.

قالب را برای نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.

کیک سیب کیک نت  کیک سیب کیک نت

 

دسته بندی ها: کیک, کیک نت

دیدگاه ها