کیک نت

کیک سورپرایز نارگیلی

طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی

مواد لازم برای تهیه کیک سورپرایز نارگیلی :

سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر نارگیل ۱ و نیم پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۳ پیمانه
بیکیگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک سورپرایز نارگیلی :

ابتدا سفیده تخم مرغ را بادور تند همزن میزنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد بعد پودر قند را به تدریج با الک اضافه کرده وهم میزنیم وبعد پودر نارگیل را اضافه کرده با لیسک دورانی هم میزنیم.

از مواد توپهایی به اندازه یک گردو درست کرده درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.(حدود نیم ساعت).
مواد خشک را مخلوط وسه بار الک میکنیم. تخم مرغ شکر ووانیل را میزنیم تا سبک شود وحجم مواد دوبرابر شود بعد روغن را اضافه کرده ویک دقیقه میزنیم و به همین ترتیب شیر را اضافه کرده.
مواد خشک را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم.
قالب میان تهی را چرب وآرد پاشی میکنیم نصف بیشتر مواد را ریخته وتوپک های نارگیلی را به ترتیب میچینیم وسپس بقیه مواد را میریزیم.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه از یک ربع قبل گرم میکنیم و به مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه اجازه میدهیم بپزد.
نکته : ظرف وهمزنی که برای همزدن سفیده استفاده میشود باید تمیز وخشک باشد.زمانی مواد را درون قالب بریزید که بلافاصله درون فر بگذارید.حتما قالب را چرب وآرد پاشی کنید.

دسته بندی ها: کیک

دیدگاه ها