کیک نت

کیک برگردان آناناس

طرز تهیه کیک برگردان آناناس

مواد لازم برای کیک برگردان آناناس :

کره ۱۶۰ گرم
گردو خرد شده ۱ پیمانه
گیلاس قرمز ۸ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۶۰۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
آناناس (کمپوت) ۸ قطعه

طرز تهیه کیک برگردان آناناس :

سه قاشق مرباخوری شکر را کنار بگذارید. بقیه شکر را با ۱۰۰ گرم کره هم بزنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط میکنیم.

وانیل و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید. آرد و شیر را به تناوب و کم کم به مخلوط تخم مرغ ها و شکر و کره اضافه کنید و گردو خرد شده را در اخر اضافه کنید.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک قالب ۲۳*۳۰ سانتی متر بقیه کره (۶۰ گرم) بریزید و داخل فر قرار دهید تا آب شود.

کره ذوب شده را از فر درآورید و سه قاشق مرباخوری شکر را روی آن بپاشید. آناناس حلقه شده را کف قالب بچینید و یک گیلاس وسط حلقه ها قرار دهید. مایع کیک را روی آن ها ریخته و در فر به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا بپزد.

دسته بندی ها: کیک

دیدگاه ها