کیک نت

کرم مانگو (انبه)

طرز تهیه کرم مانگو

مواد لازم برای تهیه کرم مانگو :

کمپوت انبه ۱ عدد
ماست پر چرب ۱ پیمانه
آب کمپوت انبه ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۵ قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم
میوه انبه ۱ عدد

طرز تهیه کرم مانگو :

ابتدا ۱۰ قاشق سوپخوری آب را داخل یک ظرف بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بن ماری یا داخل ماکروویو قرار دهید تا  ژلاتین خوب حل شود.

در مرحله بعد ماست ، انبه و آب کمپوت را در مخلوط کن بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید ، ژلاتین را اضافه کرده دستگاه را مجدد روشن کنید تا همه مواد له شده و با هم ترکیب شوند.

قالب مورد نظر را آماده کرده و مواد را داخل آن بریزید و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

بعد از گذشت زمان لازم ژله را از یخچال بیرون آورده و در ظرف پذیرایی برگردانید و با تکه های میوه تزیین کرده سرو نمایید.

میتونید مثل من تو لیوان با خامه و تکه های انبه سرو کنید.

دسته بندی ها: دسر

دیدگاه ها