کیک نت

کاپ کیک قهوه موکا

کاپ کیک قهوه موکا

 

 

برای ۲۴ عدد کاپ کیک قهوه موکا

 

مواد لازم کاپ کیک 
آرد ۱ و سه چهارم فنجان
شکر ۲ فنجان
پودرکاکائو سه چهارم فنجان
جوش شیرین ۲ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
دوغ کره ۱ فنجان
روغن مایع نصف فنجان
تخم مرغ هم دما با اتاق ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ ق چ
قهوه داغ تازه دم ۱ فنجان
اسپرسو فوری ۱ و نیم ق چ
مواد لازم برای فراستنیگ روی کاپ کیک
کره نرم ۱ و نیم فنجان
نمک ۱ پینچ
وانیل ۲ ق چ
پودر شکرالک شده ۹۰۰ گرم
پودر کاکائو الک شده ۲ ق غ
پودر اسپرسو فوری ۱ ق غ حل شده در ۱ ق غ آب گرم
خامه یا شیر ۳ – ۶ ق غ

 

 

طرز تهیه کاپ کیک قهوه موکا:

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود . قالبهای مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید .

آرد ، شکر ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نموده الک کنید .

دوغ کره ، روغن ، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط نمایید سپس مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه نموده خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود .  اسپرسو را به قهوه ی داغ اضافه کرده حل کنید و به خمیر بیفزایید و مخلوط نمایید .

قالب های مافین را تا دو سوم از خمیر پر کرده به مدت ۱۸ – ۲۲ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و اگر خلال دندان وسط کاپ کیکها زدید  خمیری به آن نچسبید میتوانید آنها را از فر خارج نموده بعد از ۱۵ دقیقه که از حرارت افتادند روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .

برای تهیه فراستینگ روی کاپ کیک ها :

پودر شکر و کاکائوو را با هم  مخلوط نمایید .

کره را با همزن بزنید تا حجیم و پوک شود سپس مخلوط شکر و کاکائو را کم کم در حین هم زدن به کره اضافه کنید .

نمک ، وانیل و ۲ قاشق خامه یا شیر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود اگر غلظت کرم زیاد بود و با ماسوره قیف فرم نمیگرفت میتوانید یک قاشق یک قاشق خامه یا شیر اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد  و سپس با یک قیف و ماسوره ی بزرگ روی کاپ کیک ها را کرم کره بگذارید .

برای تزئین بیشتر هم میتوانید در صورت تمایل سه چهارم فنجان شکلات چیپسی را در مایکروفر یا روی حرارت بخار آب ذوب کنید و روی کاپ کیک ها بریزید .

 

دسته بندی ها: دسر, شیرینی خشک, کیک, کیک نت

دیدگاه ها