کیک نت

ژله بریلو

طرز تهیه ژله بریلو

  1. مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با نشاسته :
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 شکر  ۱/۳ پیمانه
 آب لیمو (لیمو تازه)  ۱/۴ پیمانه
 آب  ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته :

متداول ترین روش تهیه بریلو، طرز تهیه بریلو با نشاسته ذرت است.

 ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و دو قاشق آب به آن اضافه کنید.
شکر را در بقیه آب حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا حل شود.
آب لیمو و نشاسته با آب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
اسانس و رنگ خوراکی را در مرحله آخر به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۲٫ مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با ژلاتین :
 پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
 سیروپ یا شربت ذرت  ۲ پیمانه
 اسانس و رنگ خوراکی  به مقدار لازم

طرز تهیه ژله بریلو با ژلاتین :

ابتدا پودر ژلاتین را در آب بریزید و اجازه دهید اسفنجی شود. سپس آن را داخل مایکروفر بگذارید تا کاملا حل شود.
سیروپ یا شربت ذرت را روی حرارت بگذارید و پس از گرم شدن، مخلوط آب و ژلاتین را به آن اضافه کنید.
مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس را به آن اضافه کنید.
۳٫ مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با آگار آگار :
 پودر آگار آگار  ۱ / نیم قاشق غذاخوری
 شکر  ۳۵۰ گرم
 آب  ۵۰۰ میلی لیتر
 جوهر لیمو  ۱/۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژله بریلو با آگار آگار :

روش دیگر طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار است. با این پودر، میتوانید بریلو گیاهی درست کنید.
ابتدا آب و ۲/۳ شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید
مابقی شکرا را با پودر آگارآگار ترکیب کنید.
بعد از آن که مایع کمی جوشید، مخلوط پودر آگارآگار و شکر را با جوهرلیمو به آب اضافه کنید تا چند دقیقه بجوشد.
بعد از سرد شدن، اسانس و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید.
نکته :
  • ژله بریلو را می توان به مدت ۲ ماه در یخچال نگهداری کرد.
  • ژله بریلو با ژلاتین یا پودر آگار آگار در یخچال سفت می شود اما بریلو با نشاسته ذرت، بعد از ماندن در یخچال همچنان حالت خیس و براق خود را حفظ می کند و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد.
  • در روش تهیه بریلو با نشاسته ذرت از آبلیمو آماده یا مانده استفاده نکنید. هنگام تهیه بریلو همان موقع آب لیمو را بگیرید و مصرف کنید.
  • شاید میزان آبلیمو در مواد اولیه زیاد به نظر برسد اما نسبت شکر و آبلیمو تناسب داشته و اگر مقدار آب لیمو را کم کنید، حالت روانی و براقی ژله بریلو کم می شود.
  • می توانید غلظت ژله بریلو را به دلخواه بیشتر کنید. مثلا برای تزیین کیک با قیف باید بریلو کمی غلیظ باشد. اما ژله بریلو برای روکش کیک نیازی به غلیظ شدن زیاد ندارد. اگر می خواهید از ژله بریلو روی روکش خامه ای استفاده کنید، غلظت ژله را کم کنید.
  • در روش دوم، می توانید به جای استفاده از پودر ژلاتین از ورقه ژلاتین استفاده کنید. آن را چند دقیقه در آب بخیسانید و در آن حل کنید.
  • می توانید با اضافه کردن شکلات به مواد اولیه، بریلو شکلاتی درست کنید.

۱۱۶۹۳۰۴۳_۵۸۲vwyqe6downloadm

دسته بندی ها: نکات و ترفندهای کیک و شیرینی پزی

دیدگاه ها