کیک نت

چند نکته مهم در مورد پخت کیک و شیرینی

ترفندهای پخت کیک و شیرینی

همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که دانستن آنها می تواند خیلی کمک کننده باشد.

در این مطلب نکات جالبی راجب پخت کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها توجه کرده باشید.

  • ظرف شما نباید خیس باشد.
  •  همزن نباید چرب باشد.
  •  اگر بیش از حد سفیده را بزنید کیک شما خشک می شود.
  •  اگر روغن و شکر و زرده را زیاد بزنید کیک شما سفت می شود.
  • سفیده تخم مرغ را اگر با یک قاشق قند سائیده مخلوط کنید پف آن نمی خوابد.
  • اگر قالب کیک را از قبل گرم کنید کیک شما بعد از پخت به راحتی از قالب جدا می شود.
  • قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.
  • آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
  • بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.
  • برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.
  • سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.
  • اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.
  • برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.
  • پیش از تهیه کیک، حتما تخم مرغ را حداقل دو ساعت از یخچال بیرون بگذارید. در واقع سرمای زیاد تخم مرغ، باعث می شود کاملا با دیگر مواد ترکیب نشود و پخت کیک به خوبی صورت نگیرد.
  • اگرچه طعم شوری همراه با شیرینی غیر قابل تصور است اما افزودن نمک به اندازه سر قاشق چایخوری به مایه کیک، علاوه بر این که طعم کیک را بهبود می دهد، در ماندگاری کیک نیز موثر است.
  • بیش از حد نیاز لازم نیست آرد را هم بزنید. گلوتن موجود در آرد باعث می شود در صورت هم زدن زیاد، مایه حالت لاستیکی پیدا کند.

کیک نت  کیک نت

دسته بندی ها: نکات و ترفندهای کیک و شیرینی پزی

دیدگاه ها