کیک نت

پای هلوی کره ای

پای هلوی کره ای

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم پای هلو

آرد ۱ و یک چهارم فنجان
نمک نصف ق چ
کره مکعبی خرد شده نصف فنجان
آب یک سوم تا یک چهارم فنجان
مواد میانی
شکر دو سوم فنجان
آرد یک سوم فنجان
پودر دارچین یک چهارم ق چ
هلوی اسلایس شده ۶ فنجان
آب لیمو ترش ۱ ق چ

مواد رویه پای هلوی

آرد ۱ فنجان
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
نمک نصف ق چ
کره سرد مکعبی خرد شده ۳ ق غ
دوغ کره نصف فنجان
مخلوط دارچین و شکر برای پاشیدن روی پای

 

طرز تهیه پای هلوی:

برای تهیه خمیر پای آرد و نمک را مخلوط کرده کره را با چنگال به خوردشان بدهید تا حالت ماسه ای بگیرند و سپس آب را ۱ قاشق ۱ قاشق اضافه کنید تا خمیر فرم بگیرد . چند باری خمیر را روی سطح بکوبید و سپس رویش را با پلاستیک پوشانده و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید خنک شود .

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه دایره ای ۳۰ سانتی باز کنید و روی قالب پای ۲۲ سانتی منتقل کرده و به کف ودیواره های قالب فرم  داده و اضافه خمیر را برش بزنید .

برای تهیه مواد میانی شکر ، آرد ، دارچین ، هلو و آب لیمو ترش را مخلوط کرده روی خمیر پای بریزید و

برای تهیه مواد رویه آرد ، شکر ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلو ط کنید و کره را اضافه کرده با چنگال به خورد مواد بدهید تا به حالت ماسه ای در آیند سپس دوغ کره را اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر فرم بگیرد و باقاشق روی هلو ها را با خمیر پر ک نید و در آخر رویشان مخلوط شکر و دارچین بپاشید .

 

دسته بندی ها: آجیل

دیدگاه ها