کیک نت

 

نان زنجبیلی آدمکی برای کریسمس

نان زنجبیلی آدمکی برای کریسمس

بیسکوئیت زنجبیلی (جینجر برد) یکی از کوکی های خوشمزه با طعم ادویه ای و تند است که به شکل آدمک زنجبیلی برای جشن کریسمس و فصل سرما تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه کوکی زنجبیلی :

 کره (هم دمای محیط)  /۳ پیمانه یا ۱۴۵ گرم
 شکر قهوه ای ¾ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
 شیره قند (ملاس)  ۲/۳ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۱ عدد
 وانیل  ۱ قاشق چای خوری
 آرد ۳ و نیم پیمانه
 بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
 نمک  ½ قاشق چایخوری
 زنجبیل (پودر)  ۱ قاشق غذاخوری
 دارچین (پودر)  ۱ قاشق غذاخوری
 میخک (پودر)  ½  قاشق چایخوری
 جوز هندی (پودر)  ½  قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکی زنجبیلی مخصوص کریسمس :

کره را از یخچال بیرون بیاورید و آن را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید تا قبل از اینکه بخواهید از آن استفاده کنید نرم شده باشد.

کره ، شکر و ملاس را با هم زن هم بزنید ، سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آرد، بکینگ پودر و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ الک کنید.
تمام مواد خشک را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
زمانی که خمیر شکل گرفت آن را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته در یخچال به آن نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از این مدت خمیر را رو یسطخ آرد پاشی شده پهن کنید تا به قطر نیم سانتی متر برسد سپس می توانید با استفاده از قالب شیرینی زنجبیلی آدمکی یا هر شکل دیگر آن را قالب بزنید.
شیرینی ها را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و ۱۲ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید تا طلایی شوند.
زمانی که شیرینی ها خنک شدند می توانید آنها را با آیسینگ شکری و شکلات اسمارتیز تزئین کنید.
کوکی_زنجبیلی بیسکوئیت_زنجبیلی
#بیسکوئیت_زنجبیلی
#کلوچه_زنجبیلی
#آدمک_های_زنجبیلی
#شیرینی_زنجبیلی_کریسمس
#کوکی_زنجبیلی
#نان_زنجبیلی_آدمکی

دسته بندی ها: انواع کوکی، بیسکوئیت و کلوچه, مناسبت ها

دیدگاه ها