کیک نت

نان خامه ای با توت فرنگی

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

شیر  ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)
 آب  ۱/۸ لیتر (۱۲۵ میلی لیتر)
 کره  ۸۰ گرم
 آرد  ۲۵۰ گرم
 تخم مرغ  ۴ عدد
 پودر قند  ۱ قاشق غذاخوری
 خامه  ۲۰۰ گرم
 توت فرنگی  ۱۰۰ گرم
 نمک  کمی (نوک قاشق چایخوری)
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای با توت فرنگی :

این میزان مواد اولیه برای تهیه ۱۲ عدد نان خامه ای کافی است.

آب، شیر، کره و کمی نمک  را با هم مخلوط کرده و گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس، آرد را هم الک کرده داخل آن بریزید و مرتب به هم بزنید و روی حرارت کم آن قدر بپزید که خمیر از بدنه ظرف جدا شود. در این مرحله، مخلوط را داخل یک ظرف ریخته و بگذارید تا کمی سرد شود. آنگاه تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و بهم بزنید، سپس با استفاده از قیف ستاره ای بزرگ خمیر را روی سینی شیرینی پزی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید تقسیم کنید. سینی را در فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید و بعد از پخت اجازه دهید تا خنک شود.

در طول زمان پخت نان  خامه ای ها، خامه را با کمی پودر قند و وانیل مخلوط کرده تا سفت شود. شیرینی ها را به صورت افقی ببرید، قسمت بالایی آن را بردارید و خامه را روی سطح قسمت پایینی بریزید. توت فرنگی را هم که شسته و خرد کرده اید، روی خامه بریزید و تکه بالایی کیک را روی آن گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید.

 

دسته بندی ها: شیرینی تر

دیدگاه ها