فاج نخودچی
طرز تهیه فاج نخودچی
فاج نخودچی یک شیرینی ساده و خوشمزه پاکستانی/هندی است که مواد اصلی آن آرد نخوچی و پسته هستند. فاج نخودچی خیلی راحت تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه فاج نخودچی :
آرد نخودچی | ۱ پیمانه |
کره نرم شده | نصف پیمانه |
آب | ۱/۴ پیمانه |
شکر | ۳/۴ پیمانه |
خلال پسته | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | ۲ عدد |
طرز تهیه فاج نخودچی :
ابتدا آرد نخودچی را در یک تابه نچسب بریزید و روی شعله متوسط ۳-۴ دقیقه تفت بدهید تا بوداده شود. رنگ آرد فقط باید اندکی تیره تر شود. کره را اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید تا کره کاملاً آب شود. و مخلوط حالت خمیری پیدا کند. ۳-۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا مخلوط منسجم تر و تیره تر شود. سپس مخلوط آرد نخودچی را به کاسه ای منتقل کنید و کنار بگذارید.
آب و شکر را در همان تابه قبلی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود و در این مدت مرتب هم بزنید. به این کار ادامه دهید تا مخلوط حالت شربت پیدا کند. برای تست آماده بودن مقداری از شربت را خنک کنید و بین دو انگشت شست و اشاره قرار دهید. اگر با جدا کردن انگشتان از هم دو تار شربتی شکل گرفت، شربت شما آماده ست.
آرد نخودچی را به تابه برگردانید و با شربت مخلوط کنید. ۳-۴ دقیقه دیگر به تفت دادن آن ادامه دهید. دانه های هل را پوست بکنید و بکوبید. گرد هل را همراه با یک قاشق از خلال پسته به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه فاج را در یک ظرف مناسب فریزر بریزید (که نقش قالب را دارد) و سطح آن را با قاشق صاف کنید. خلال پسته باقیمانده را روی فاج بپاشید و کمی فشار دهید تا در فاج فرو برود اما همچنان دیده شود.
بعد از ۱۲ ساعت فریز کردن، فاج نخودچی را از فریزر خارج کنید و به سایز دلخواه برش بزنید.
دسته بندی ها: شیرینی های بدون نیاز به فر, شیرینی های عید نوروز