کیک نت

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی

کیک نت:

مواد لازم کیک یزدی :

تخم مرغ                   ۴ عدد

شکر                         ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)

روغن جامد یا کره      ۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)

آرد سفید                            ۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه)

نمک میوه( جوش شیرین)    یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                         یک قاشق مرباخوری

ماست                                یک پیمانه سرخالی

هل                                     یک قاشق مرباخوری

کشمش و خلال پسته         در صورت دلخواه مقداری

طرزتهیه کیک یزدی:

کیک نت: تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.

– سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.

– نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.

– روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .

– قالب ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم.

–  نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی ۳۱۴۰ کالری است اگر از این مواد ۳۰ عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است.

امیدواریم با تهیه این کیک یزدی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

دسته بندی ها: شیرینی خشک, کیک, کیک نت

دیدگاه ها