کیک نت

طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی بدون نیاز به فر

طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی بدون فر

مواد لازم برای شیرینی شکلاتی آلمانی بدون فر :

بیسکوئیت پتی بور (ترجیحا کاکائویی یا عسلی) ۱۰۰ گرم
کاکائو ۱/۴ پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی بدون فر

برای شروع دستور تهیه شکلات آلمانی، ظرف مناسبی را انتخاب کنید. کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. بعد از آب شدن کره، تخم مرغ و شکر را هم بزنید. به گونه ای که شکر و تخم مرغ کاملاً در هم ادغام شوند سپس به مواد روی حرارت اضافه و بعد از حل شدن شکر، آن را بردارید. گردو و بیسکوییت خرد شده را به مواد اضافه کنید و آن گاه هم بزنید. در مرحله بعدی میتوانید به دلخواه مقداری پوست پرتقال رنده شده (یک قاشق غذاخوری) را به سایر مواد اضافه و تا یک دست شدن مواد هم بزنید. اگر مواد شکلات تهیه شده شل بود، می توانید کمی پودر بیسکوییت دیگر نیز به آن اضافه کنید. در صورت تمایل در همین مرحله می توانید از موادی مانند پسته کمک بگیرید. میزان سفتی و وارفتگی شکلات را شما با اضافه کردن مواد مختلف از جمله پودر بیسکوییت تعیین می کنید. بنابراین این کار کاملاً سلیقه ای است. شکلات آماده شده را داخل پلاستیک فریزر بریزید و به شکل مستطیلی با طول زیاد(استوانه ای شکل) در آورید. آن را فشرده و منسجم بسازید. برای فرم دهی به شکلات آن را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می شود تا شکلات خودش را بگیرد. در هنگام برش شکلات می توانید آن را در پودر نارگیل، پسته و بیسکوییت خرد شده بغلتانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

دسته بندی ها: شیرینی های بدون نیاز به فر

دیدگاه ها