کیک نت

شیرینی مربایی جدید

طرز تهیه شیرینی مربایی جدید

مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی :

 کره نرم شده  ۱ پیمانه (۲۳۰ گرم)
 شکر  ۲/۳ پیمانه (۲۳۰ گرم)
 وانیل  ۲ قاشق چایخوری
 گلاب  ۱ قاشق چایخوری
 آرد  ۲ پیمانه (۲۷۰ گرم)
 مربا  ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای رویه شیرینی مربایی :

 شکر  ۱۲۰ گرم
 خامه  ۱ قاشق غذاخوری
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی مربایی جدید :

ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن ۱دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه. سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد ۳ تا ۴ دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید. گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

آرد رو ۳ بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

داخل یک پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل ۴ساعت بذارید توی یخچال بمونه.

فر رو با دمای ۳۵۰درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.

حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید.

۹۰۷۶۱۸_۱۶۹۰۷۶۳۸_۲۱۹۰۷۶۲۰_۸۹۹۰۷۶۲۳_۵۵

خمیرها رو داخل فر به مدت ۱۵دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)

حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.

 

نکته :

بهترین مربا برای این شیرینی مربای زرشک یا مارمالاد آلبالو هست.

اگر دوست دارید داخل خمیر کمی زعفران یا کاکائو بریزید.

دسته بندی ها: شیرینی خشک, شیرینی های عید نوروز

دیدگاه ها