کیک نت

شیرینی لوتکا

طرز تهیه شیرینی لوتکا

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی لوتکا :

تخم مرغ ۱ عدد
خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم
شیر یا گلاب ۱۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی خمیر لوتکا :

کره مارگارین ۵۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی لوتکا :

برای تهیه خمیر شیرینی ابتدا تخم مرغ را درون ظرفی مناسب هم بزنید سپس خامه و گلاب و وانیل را به تخم مرغ بیفزایید و مخلوط مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند سپس آرد را به مواد شیرینی اضافه کنید و به مدت ده دقیقه خمیر را ورز دهید. برای تهیه مواد میانی شیرینی لوتکا کره مارگارین را رنده نمایید سپس آرد را به آن بیفزایید و به کمک دست مخلوط مواد را ورز دهید تا یکدست شوند. بعد از آماده شدن مواد میانی و خمیر شیرینی، خمیر را پهن نمایید و مواد میانی را روی خمیر قرار دهید و مانند خمیر هزارلا عمل نمایید و خمیر را به صورت سه تا شش تا ببرید و بین هر کدام ده دقیقه استراحت دهید. در مرحله بعد خمیر شیرینی را به صورت نازک باز کنید سپس آن را به شکل نوارهای مستطیلی برش بزنید و روی خمیر را به کمک برس تخم مرغ بزنید سپس مغز گردوی خرد شده را روی خمیر بریزید و کرمفیل را روی خمیر ریخته و خمیر شیرینی را تا بزنید و روی آن زرده تخم مرغ بزنید و پسته یا گردوی خرد شده یا کنجد و … را روی شیرینی ها بریزید. سینی حاوی شیرینی ها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از اینکه روی شیرینی ها طلایی شد سینی را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند سپس شیرینی ها را درون ظرفی مناسب برای سرو بچینید.

نکته: کرمفیل در انواع طعم ها در بازار موجود هستش. مثل کرمفیل شیری ، کرم فیل وانیلی ، کرمفیل کاراملی ،کرمفیل عسلی ، کرم فیل کاپوچینو ، کرمفیل شکلاتی و ….             نوع دیگه ای هم کرم فیل پودری وجود داره که این روزها توی ایرنم پیدا میشه. این نوع کرمفیل پودری هستش و بسته به نوع اون با شیر یا آب مخلوط میشه و بعد از هم زدن با همزن برقی به حالتی که میخواییم میرسیم.

دسته بندی ها: شیرینی های عید نوروز

دیدگاه ها