کیک نت

شیرینی فرانسوی اکلر

طرز تهیه شیرینی فرانسوی اکلر

مواد لازم برای نان اکلر :

 آب  ۱ پیمانه
 کره  ۱۰۰ گرم
 شکر  ۲ قاشق غذاخوری
 آرد  ۱ و ۱/۴ پیمانه
 تخم مرغ درشت  ۴ عدد

مواد لازم برای فیلینگ داخل شیرینی :

 شیر  ۲ پیمانه
 آرد  ۵ قاشق غذاخوری
 وانیل  کمی
 تخم مرغ بزرگ  ۱ عدد
 زرده تخم مرغ  ۲ عدد
 خامه  ۱/۳ پیمانه
 نمک  یه پنس (خیلی کم)

مواد لازم برای تهیه سس شکلات :

 شکلات شیرین  ۱۰۰ گرم
 کره  ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی فرانسوی اکلر :

فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در یک ماهیتابه آب و کره و شکر و نمک را بریزید و اجازه دهید با دمای متوسط شعله به جوش بیاید. پس از جوش آمدن ماهیتابه را از روی شعله بردارید.

آرد را به آن اضافه کرده و با قدرت با قاشق چوبی آن را به مدت دو دقیقه هم بزنید. تا زمانیکه خمیر یکدست شود.

سپس خمیر را به ظرف بزرگتری منتقل کنید و با سرعت متوسط همزن به مدت ۱ دقیقه آن را هم بزنید تا سرد شود.

سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و بعد از هر بار خوب هم بزنید.

خمیر را داخل قیف با ماسوره گرد ریخته و آنها را به شکل نوارهایی با طول ۱۲ سانتی متر روی کاغذ روغنی در سینی فر بریزید. (با این مواد ۱۲ عدد نوار میتوانید درست کنید)

سینی را داخل فر گذاشته و به مدت ده دقیقه با همان دما اجازه بدهید بپزد، بعد از ده دقیقه دما را به ۳۲۵ درجه فارنهایت کاهش داده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه دیگر بپزند. تا زمانی که روی نان طلایی شود. سپس آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.

طرز تهیه فیلینگ اکلر :

در یک ماهیتابه متوسط، شیر و وانیل را بریزید و تا زمانی که نزدیک به جوش آمدن شیر شد آن را حرارت بدهید.

در این زمان میتوانید در یک کاسه بزرگ آرد کیک و شکر و نمک را هم بزنید و پس از هم زدن تخم مرغ و زرده ها را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به آنها آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید.

مواد رو دوباره داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت به مدت تقریبا ۳۰ ثانیه قرار دهید و در این حین دائما مواد را هم بزنید تا زمانیکه تقریبا سفت شود.

پس از ۳۰ ثانیه آن را از روی گاز برداشته و از صافی رد کنید. سپس روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و داخل یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا خنک شود.

خامه را با دور تند همزن مخلوط کنید تا زمانیکه پف کند سپس آن را به موادی که داخل یخچال گذاشته بودید اضافه کنید. و به آرامی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

با یک چاقوی تیز نان هایتان را به طول نصف کنید. روی نصفه‌ی اول یک قاشق غذا خوری خامه اکلر بریزید و آن را پخش کنید و نصفه دوم را روی آن قرار دهید.

شکلات و کره را به مدت یک دقیقه داخل مایکروویو بگذارید و سپس آنها را ترکیب کنید.

روی اکلر ها سس شکلاتی را بریزید و آنها را سرو کنید.

اکلر_کیک_نت

اکلر

SONY DSC

 

دسته بندی ها: شیرینی تر, شیرینی فرانسوی

دیدگاه ها