شیرینی شکلات آلمانی بدون فر
طرزتهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر
موادلازم برای تهیه شیرینی شکلات آلمانی:
بیسکویت پتی پور پودر شده | ۱۰۰گرم |
تخم مرغ | ۱عدد |
شکر | ۱/۲پیمانه |
کره | ۱۲۰گرم |
پودر کاکائو | ۱/۴پیمانه |
پوست پرتغال رنده شده | ۱قاشق سوپ خوری |
گردو خردشده | به مقدار دلخواه |
طرزتهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر:
کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود
تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل بشه
از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می ریزیم ورنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم
اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه
این مقدار را تو ۲تا کیسه فریزر ریخته و خوب فشرده کرده بصورت استوانه و ۳ ساعت تو فریزر گذاشته
موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم
شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره البته زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه

دسته بندی ها: شیرینی های بدون نیاز به فر, کیک, کیک نت, نکات و ترفندهای کیک و شیرینی پزی