شیرینی ساده برای عید نوروز
شیرینی ساده برای عید نوروز
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساده برای عید نوروز :
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۴۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۱۸۰ گرم |
شکلات سفید و خلال پسته خرد شده و گل رز خشک | به میزان لازم برای تزیین شیرینی |
طرز تهیه شیرینی ساده برای عید نوروز :
۱٫ ابتدا کره نرم شده و پودر قند رو به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا سبک بشه و سپس زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مجددا چند دقیقه هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست بشن.
۲٫ در این مرحله باید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و مواد رو به شکل دورانی با استفاده از لیسک هم بزنید تا آرد به خوبی با سایر مواد مخلوط بشه تا یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید. (خمیر رو اصلا با دست ورز ندید چراکه باعث روغنی و خشک شدن شیرینی خواهد شد).
۳٫ خمیر شیرینی رو بین دو کیسه فریزر قرار بدید و با استفاده از وردنه به قطر ۴ الی ۵ میلی متر باز کنید. بهتره خمیر رو به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار بدید.
۴٫ خمیر رو از یخچال خارجج کنید و با استفاده از کاتر گرد برش بزنید و برای اینکه شکل بهتر و زیباتری برای شیرینی ها ایجاد بشه میتونید با یک کاتر گرد و کوچک یا انتهای ماسوره، وسط شیرینی رو هم برش بزنید.
۵٫ خمیرهای برش خورده رو با احتیاط روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشش داده شده بچینید و در فر از قبل گرم شده قرار بدید.
۶٫ دمای فر گازی باید روی ۱۸۰ درجه باشه و ۱۲ الی ۱۵ دقیقه برای پخت این شیرینی کافی هست. اگه از فر برقی استفاده میکنید بهتره درجه حرارت رو بر روی ۱۵۰ درجه تنظیم کنید و اجازه بدید شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بپزند.
۷٫ بعد از خارج کردن سینی فر، اجازه بدید شیرینی ها کاملا خنک شده و سپس با استفاده از شکلات سفید ذوب شده و خلال پسته و گل محمدی خشک شده، شیرینی ها رو تزیین کرده و نوش جان کنید.
دسته بندی ها: شیرینی های عید نوروز