کیک نت

شیرینی ساده برای عید نوروز

شیرینی ساده برای عید نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساده برای عید نوروز :

 کره  ۱۰۰ گرم
 پودر قند  ۴۰ گرم
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 زرده تخم مرغ  ۱ عدد
 آرد  ۱۸۰ گرم
 شکلات سفید و خلال پسته خرد شده و گل رز خشک   به میزان لازم برای تزیین شیرینی

طرز تهیه شیرینی ساده برای عید نوروز :

۱٫ ابتدا کره نرم شده و پودر قند رو به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا سبک بشه و سپس زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مجددا چند دقیقه هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست بشن.

۲٫ در این مرحله باید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و مواد رو به شکل دورانی با استفاده از لیسک هم بزنید تا آرد به خوبی با سایر مواد مخلوط بشه تا یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید. (خمیر رو اصلا با دست ورز ندید چراکه باعث روغنی و خشک شدن شیرینی خواهد شد).

۳٫ خمیر شیرینی رو بین دو کیسه فریزر قرار بدید و با استفاده از وردنه به قطر ۴ الی ۵ میلی متر باز کنید. بهتره خمیر رو به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار بدید.

۴٫ خمیر رو از یخچال خارجج کنید و با استفاده از کاتر گرد برش بزنید و برای اینکه شکل بهتر و زیباتری برای شیرینی ها ایجاد بشه میتونید با یک کاتر گرد و کوچک یا انتهای ماسوره، وسط شیرینی رو هم برش بزنید.

۵٫ خمیرهای برش خورده رو با احتیاط روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشش داده شده بچینید و در فر از قبل گرم شده قرار بدید.

۶٫ دمای فر گازی باید روی ۱۸۰ درجه باشه و ۱۲ الی ۱۵ دقیقه برای پخت این شیرینی کافی هست. اگه از فر برقی استفاده میکنید بهتره درجه حرارت رو بر روی ۱۵۰ درجه تنظیم کنید و اجازه بدید شیرینی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بپزند.

۷٫ بعد از خارج کردن سینی فر، اجازه بدید شیرینی ها کاملا خنک شده و سپس با استفاده از شکلات سفید ذوب شده و خلال پسته و گل محمدی خشک شده، شیرینی ها رو تزیین کرده و نوش جان کنید.

کیک نت

 

دسته بندی ها: شیرینی های عید نوروز

دیدگاه ها