کیک نت

شیرینی بار لیمویی

طرز تهیه بار لیمویی

بار به شیرینی هایی گفته میشه که به صورت یک تکه تهیه میشن و بعد با چاقو به شکل مربع یا مستطیل برش داده میشن. خیلی از بارها مثل بار لیمویی، بار کدو حلوایی یا بار هندوانه یه لایه شبیه نان (کراست) زیرشون دارن. و بعد مخلوط شیرینی با طعم دلخواه روی آنها قرار میگیره. از نظر طعم این بار خیلی شبیه به تارت لیمو هست. اما طرز تهیه بار لیمویی خیلی ساده است.

مواد لازم برای خمیر بار لیمویی :

 کره  ۱ پیمانه (۲۲۰ گرم)
 پودر شکر  ۱/۲ پیمانه
 آرد  ۲ پیمانه
 نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم برای مخلوط لیمویی :

 شکر  ۲ پیمانه
 آرد  ۶ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 رنده پوست لیمو  ۳ قاشق چایخوری
 آب لیمو ترش  ۳/۴ پیمانه
 تخم مرغ  ۴ عدد
 زرده تخم مرغ  ۲ عدد
 خامه پرچرب  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بار لیمو :

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و بگذارید تا گرم شود. کف قالبی به ابعاد حدودی ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر را چرب کنید. اگر میخواهید بار لیمو به طور کامل از قالب خارج شود از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

برای تهیه خمیر بار لیمویی، کره ، شکر و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود. در ابتدا ممکن است مخلوط تکه تکه و شبیه خرده نان به نظر برسد. نگران نباشید و کمی دیگر به هم زدن ادامه دهید تا منسجم شود.

خمیر آماده شده را قالبی که در مرحله اول چرب کردید بریزید و کف آن پهن کنید. خوب آن را با پشت قاشق فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود. ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم شده بگذارید تا نان بار لیمویی طلایی رنگ شود.

حالا وقت تهیه مخلوط لیمویی است. در کاسه کوچکی آرد، شکر و وانیل را مخلوط کنید. چند دقیقه قبل از آماده شدن نان بار لیمویی در فر، آب لیمو، رنده پوست لیمو، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و خامه را به مواد خشک اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

بار لیمو لیمو بار

مخلوط لیمویی را روی نان داغ داخل قالب بریزید. دمای فر را کاهش دهید و روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید. ۲۰-۲۵ دقیقه بار لیمویی را بپزید تا مخلوط لیمویی خودش را بگیرد.

بعد از خارج کردن از فر، اجازه دهید بار ۱ ساعت در دمای اتاق بماند و سرد شود. سپس رویش را بپوشانید و حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

بار لیمویی را به شکل مربعی برش بزنید و روی آن را با پودر قند، لیمو ترش یا خامه تزیین کنید.

بار لیمو

نکته :

– زمانی مخلوط لیمویی را در قالب بریزید که نان شیرینی کاملاً داغ است. به این ترتیب مخلوط بلافاصله شروع به پختن کرده و داخل نان رسوخ نمیکند.

– حتماً بگذارید قبل از برش، بار لیمویی کاملاً خنک شود.

– این شیرینی بار را میتوانید تا ۴ روز در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.

دسته بندی ها: انواع اسلایس و بار, انواع تارت و پای

دیدگاه ها