کیک نت

سس دلسه دلچه (Dulce de leche)

طرز تهیه سس دلسه دلچه

روش اول :

مواد لازم برای تهیه سس دلسه دلچه :

 شکر  ۱ پیمانه
 جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چایخوری
 وانیل  کمی
 شیر  ۲ پیمانه

طرز تهیه سس دلسه دلچه :

این سس تو این روش خیلی صبر و حوصله میخواد از قابلمه ی تفلون یا لعابی و قاشق چوبی استفاده کنین!

شیر رو میریزیم توی قابلمه روی حرارت ملایم ، یکم که گرم شد شکر و جوش شیرین و در صورت تمایل وانیل رو اضافه می کنیم.

با قاشق چوبی ۱۰ دقیقه همش میزنیم ، حرارت رو کم میکنیم و برای ۱ ساعت میذاریم روی حرارت بمونه تو این یک ساعت اصلا همش نمیزنیم و فقط کفای روش رو با یه کفگیر آروم برمیداریم جوری که شیر هم نخوره!

بعد از یک ساعت واسه ۱۵ دقیقه روی حرارت مدام هم میزنیم وقتی اماده شد میذاریم خنک بشه و بعد داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!

 

روش دوم تهیه سس دلسه دلچه:

مدل دومش رو به فرانسوی می گند مربای شیر و همونطور که گفتم خیلی عالی می شه.

یه قوطی شیر عسلی حالا هر مارکی اما نستله یه چیز دیگه اس البته الفجرم خوبه، مارک دورشو بکنین و بذارین توی یه قابلمه ی بزرگ و روش آب بریزین جوری که کاملا توی آب باشه.

قابلمه رو روی حرارت بذارین که بجوشه! تقریبا باید ۳.۵ تا ۴ ساعت توی آب جوش باشه!

فقط نکته اش اینه که اصلا نذارین سرش از آب بیاد بیرون ، حواستون باشه روش آب بریزین!

بعد ۴ ساعت از آب بیارین بیرون و بذارین از دما بیوفته چون دلسه دلچه بینهایت داغه ، موقع باز کردن قوطی هم دقت کنین.

این روش خیلی آسون و خوبه ، البته خوشرنگتر و خومشزه ترم هست

download023  IMG_4249-dulce-de-leche

 

 

دسته بندی ها: شکلات, نکات و ترفندهای کیک و شیرینی پزی

دیدگاه ها