کیک نت

روش تهیه کیک هویج درون کیک پز برقی

روش تهیه کیک هویج درون کیک پز برقی

 

کیک هویج مواد لازم :

 

ماست و شیر حدود ۲۰۰ گرم
– تخم مرغ ۳ عدد
– روغن مایع ۱۸۰ گرم
– پودر قند ۳۲۰ گرم
– بادام خلال کم بو داده شده ۹۰ گرم
– آرد ۳۲۰ گرم
– کشمش ۱۷۰ گرم
– مقداری کمی وانیل
– هویج رنده شده آبگرفته شده ۷۵۰ گرم
– گردو خرد شده ۳۰۰ گرم
– بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
– جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
– دارچین و کاکائو هر کدام یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

کشمش ، یک قاشق از پودر قند ، دارچین ، کاکائو ، گردو خرد شده و خلال بادام را در کمی آرد آغشته کرده و هم می زنیم تا مواد کاملا آردی شوند . این کار سبب می شود که مواد در ته کیک قرار نگیرند . تخم مرغها و شکر را هم می زنیم و روغن را اضافه می کنیم .
جوش شیرین را در ماست شیرین و شیر مخلوط می کنیم و هم می زنیم و به تخم مرغها اضافه می کنیم . موادی که به آرد آغشته شده را در بقیه مواد ریخته و به آرامی چند بار بهم می زنیم . هویج ها را رنده ریز کرده و آرام با دست فشار داده تا آب اضافی آن گرفته شود . سپس به بقیه مواد اضافه می کنیم . آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به آرامی روی مواد ریخته و هم می زنیم تا با هم مخلوط و یکدست شود .
مواد با هم مخلوط شده را درون ظرف کیک پز که آنرا چرب کرده اید می ریزید ( بهتر است کیک پز را از چند دقیقه قبل روشن نمایید ) . سپس ۵۰ الی ۶۰ دقیقه زمان می گذارید تا کیک پخته شود . این زمان ممکن است کمی پایین و بالا شود . زمان پخت کیک را از روی بوی کیک می توان حدس زد . سعی نمایید در ۲۰ دقیقه اول درب کیک پز را بر ندارید تا کیک فرم بگیرد و پف آن نخوابد .

 

دسته بندی ها: کیک, کیک نت

دیدگاه ها