کیک نت

دسر کانادایی نانایمو بار

طرز تهیه نانایمو بار

این دسر از ۳ لایه تشکیل شده، لایه زیرین که پودر بیسکویت و انواع آجیل و کاکائو است.
لایه دوم که حالت کرمی دارد و لایه رویی که شکلات است.

مواد لازم برای لایه اول دسر نانایمو بار :

کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
گردو و بادام خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
بیسکویت خرد شده (ترجیحا کراکر یا ویفر) ۲ پیمانه

مواد لازم برای لایه میانی دسر نانایمو بار :

پودر کاسترد وانیلی ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱/۲ پیمانه
پودر شکر ۲ پیمانه

مواد لازم برای لایه سوم دسر نانایمو بار :

کره ۲ قاشق غذاخوری
شکلات نیمه تلخ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر نانایمو بار :

لایه اول:
کره، شکر و پودر کاکائو را به روش بن ماری آب کنید.
تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد شما غلیظ شود.
مواد را از روی حرارت بردارید.
بقیه مواد را به آن اضافه کنید، در یک ظرف مربع فشار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

لایه دوم:
پودر کاسترد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا مواد یک دست شوند. این مواد را روی لایه اول بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

لایه سوم:
کره و شکلات را روی حرارت ملایم آب کنید تا مواد یکدست و روان شوند.
بگذارید شکلات خنک شود سپس آن را روی لایه دوم بریزید.
برای بار سوم مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
وقتی‌ مواد بسته شد، با یک کارد گرم، به صورت تکه تکه در بیارید و در یخچال نگهداری کنید.

دسته بندی ها: شیرینی های بدون نیاز به فر

دیدگاه ها