کیک نت

دسر تریلیچه کاراملی

طرز تهیه تریلیچه کاراملی

مواد لازم برای تهیه کیک تریلیچه :

 تخم مرغ  ۵ عدد
 شیر  نصف پیمانه
 آرد  ۱ و نیم پیمانه
 بیکینگ پودر  ۳ قاشق چایخوری
 وانیل شکری  ۱ پاکت
 کرم شانتی (پودر خامه)  یک بسته

مواد لازم برای تهیه سس کاراملی تریلیچه :

 کره ۱ قاشق غذاخوری
 شکر ۱ پیمانه
 خامه  ۱ پاکت

مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص تریلیچه :

 شیر  ۳ و نیم پیمانه
 شکر  ۳ قاشق غذاخوری
 خامه  ۱ پاکت

طرز تهیه کیک :

تخم مرغ ها و نصف لیوان شکر را در ظرفی می ریزیم و به خوبی هم می زنیم. یک و نیم لیوان آرد ، بیکینگ پودر و یک پاکت وانیل را به ظرف اضافه می کنیم.
مواد را به خوبی هم می زنیم و روی کاغذ روغنی که در کف ظرف فِر پهن کرده ایم ، می ریزیم. کیک را در ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه درون فر قرار می دهیم.
سپس دمای فر را روی ۱۵۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۳۰ دقیقه کیک را درون فر میگذاریم.

طرز تهیه شربت مخصوص :

سه و نیم لیوان شیر و سه قاشق غذاخوری شکر و یک پاکت خامه را در ظرفی می ریزیم و به خوبی هم می زنیم. بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند ظرف را درون یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه سس کاراملی :

برای تهیه سس کارامل یک فنجان شکر را در ظرفی می ریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و تا آب شدن شکر ، آن را هم می زنیم. بعد از اینکه شکر آب شد و رنگی نسبتاً روشن به خود گرفت ، یک قاشق غذاخوری کره اضافه می کنیم.
در آخر یک پاکت خامه را به ظرف اضافه کرده و تا رسیدن به غلظت مناسب مایع را روی حرارت هم می زنیم.

حالا کیک را درون ظرفی گذاشته و با چنگال سوراخ هایی در آن ایجاد می کنیم.
شربت آماده شده مان را از یخچال درآورده و روی کیک می ریزیم.
مقداری از کرم شانتی (پودر خامه) را برای تزئین کنار گذاشته و با باقی آن روی کیک را می پوشانیم.
سس کارامل سرد شده را روی کیک می ریزیم.
با باقیمانده کرم شانتی کیک را تزئین می کنیم.
کیک را به مدت ۵ الی ۶ ساعت درون یخچال قرار داده و سپس بُرش داده و سرو میکنیم.

کیک نت کیک نت

دسته بندی ها: دسر, کیک

دیدگاه ها