کیک نت

دسر ترکی پادیشاه سارماسی

طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسی

مواد لازم برای تهیه دسر پادیشاه سارماسی :

 شیر  ۴ پیمانه
 شکر  ۵ قاشق غذاخوری
 پودر کاکائو  ۲ قاشق غذاخوری
 آرد  ۳ قاشق غذاخوری
 شکلات تلخ یا نیمه تلخ  ۸۰ گرم
 وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
 کره  ۱ قاشق غذاخوری
 بیسکوئیت پتی بور  ۱ بسته
 خامه فرم گرفته  به دلخواه
 پودر نارگیل  به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه دسر ترکیه ای پادیشاه سارماسی :

پودر کاکائو، شیر ، شکر و آرد را در یک ظرف بزرگ مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم گاز میگذاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد، سپس از روی گاز برمیداریم.

شکلات، وانیل و کره را به موادمان اضافه میکنیم و با میکسر هم میزنیم تا کاملا یکدست شود، کرم شکلاتی ما آماده است.

بیسکوئیت پتی بور را پودر می کنیم و توی ظرف مستطیلی پخش میکنیم و بعد کرم شکلاتی را روی پودر بیسکوئیت میریزیم و پخش میکنیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک و سفت شود.

بعد از ۳ ساعت دسر را از یخچال در می آوریم و خامه فرم گرفته ( که میتوان به صورت آماده از قنادی ها تهیه کرد) را روی کرم شکلاتی میریزیم و به آرامی پخش میکنیم تا یکدست شودو سپس به صورت طولی برش میزنیم و به وسیله لیسک رول میکنیم.

دسر ما آماده است میتوانید آن را داخل پودر نارگیل بغلتانید و با میوه سرو کنید، نوش جان.

نکته :

میتوانید از رشته های کادایف و گردو هم برای تزئین این دسر استفاده کنید.

طرز تهیه کادایف : کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب شود، رشته های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر (۲ ق غ) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شود . وقتی رنگ رشته ها طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

کیک نت  کیک نت

دسته بندی ها: دسر, شیرینی های بدون نیاز به فر

دیدگاه ها