کیک نت

خمیر پفی (هزارلا)

طرز تهیه خمیر پفی (هزارلا)

مواد لازم برای تهیه خمیر پفی (هزارلا) :

 آرد  ۲ پیمانه
 آب سرد  ۱/۲ پیمانه
 نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری
 کره سرد  ۲۵۰ گرم

طرز تهیه خمیر پفی(هزارلا) :

۱٫ آرد ، آب سرد ، نمک و ۵۰ گرم کره ذوب شده را داخل کاسه ای بریزید و باهم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید
۲. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۳. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار باز کنید سپس ۲۰۰ گرم کره نرم را روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید ( کره را پیش از کار در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود )
۴. خمیر را تا بزنید و با ورنه روی خمیر بکشید تا پهن شود
۵٫ حدود ۵ بار خمیر را تا بزنید و با وردنه صاف کنید ( تا بزنید و صاف کنید مجدد تا بزنید و صاف کنید ).
۶٫ خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید ، مجدد خمیر را از یخچال خارج کنید
۷٫ و ۵ بار دیگر تا بزنید و با وردنه باز کنید سپس ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا استراحت کند ( این مرحله را ۲ – ۳ بار تکرار کنید تا خمیر پفکی و ترد شود )
۸٫ خمیر را پس از آماده شدن چند تا بزنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و تا ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید
unname                   Untitledm
نکته :
این خمیر مناسب برای انواع شیرینی، دسر و انواع غذاها و فینگرفودهاست.

دسته بندی ها: انواع خمیر و نان فانتزی, شیرینی خشک

دیدگاه ها