کیک نت

ترافل لیمویی با شکلات سفید

طرز تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید

مواد لازم برای تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید :

 شکلات سفید خرد شده  ۲۲۰ گرم
 کره بدون نمک  ۵ قاشق غذاخوری
 خامه غلیظ زده شده  ۳ قاشق غذاخوری
 عصاره لیمو  ۱ قاشق چایخوری
 رنده پوست لیمو ۲ قاشق چایخوری
 نمک  کمی
 شکر پودری یا ترافل شکری  برای تزئین

طرز تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید :

به روش بن ماری شکلات خرده شده را ذوب کنید، کره و خامه را داخل آن بریزید، هم بزنید تا زمانی که یکدست شود.

نمک، اسانس لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

کمی که خنک شد، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید (یا تا زمانی که به حد کافی برای رول شدن خنک شود).

با یک قاشق کوچک یا یک اسکوپ بستنی، مقداری از مخلوط را بردارید و به شکل یک توپ با قطر ۱ اینچ گرد کنید (اگر خیلی چسبناک است مقدارکمی از مخلوط شکلات سفید را با شکر پودری مخلوط کنید به این ترتیب رول کردن آن آسان می‌شود سپس زمانی که توپ تشکیل شد، دوباره آن را در پودر شکر یا ترافل شکری بزنید).

هر کدام از ترافلها را داخل پودر شکر یا ترافل های رنگی بغلتانید تا همه آنها به خوبی پوشش داده شوند.

آنها را در ظرفی دردار داخل یخچال به مدت ۱ هفته و یا فریزر به مدت طولانی‌تر نگه دارید.

ترافل  ترافل

 

دسته بندی ها: اسنک و میان وعده های شیرین, شکلات, شیرینی های بدون نیاز به فر

دیدگاه ها