کیک نت

تاکو توت فرنگی

طرز تهیه تاکو توت فرنگی

مواد لازم برای تهیه تاکو توت فرنگی :

نان ترتیلا ۶ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر دارچین ۲ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۱ پیمانه
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
نوتلا ۱ پیمانه
توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ کردن

طرز تهیه تاکو توت فرنگی :

مقداری روغن داخل ماهیتابه ریخته و اون رو روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه. نان های ترتیلا رو دونه دونه از هر دو سمت داخل روغن سرخ کنید.

شکر و پودر دارچین رو داخل یک بشقاب ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد نان های ترتیلای سرخ شده رو داخل بشقاب بغلتونید تا به شکر و دارچین آغشته بشن.

نان ها رو به صورت تا شده از وسط روی یک دستمال آشپزخونه بچینید تا به همون صورت خنک بشن و حالت بگیرن.

خامه فرم گرفته رو آماده کنید و کمی بهش اسانس وانیل یا هر اسانس دیگه ای که طعمش رو دوست دارید، اضافه کنید. میتونید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اینکه خودتون با خامه صبحانه، خامه فرم گرفته درست کنید.

روی نان ها یک تا دو قاشق نوتلا یا شکلات صبحانه بمالید، بعد خامه فرم گرفته. بعد هم توت فرنگی ها رو بچینید روی خامه ها.

تاکوهای خوشمزه شما آماده سرو هستند، می تونید اونها رو نوش جان کنید.

دسته بندی ها: دسر

دیدگاه ها