کیک نت

تارت نارگیلی

طرز تهیه تارت نارگیلی

قصد داریم طرز تهیه تارت نارگیلی رو بهتون آموزش بدیم. این تارت با استفاده از نان تارت آماده درست میشه. کافیه طرز تهیه مواد میانی این شیرینی خوشمزه رو یاد بگیرید، داخل نان تارت شیرین رو از این مواد با طعم نارگیل پر کنید و اون ها رو داخل فر قرار بدید تا بپزه. برای تزیین می تونید قبل از پخت مواد روی اون ها یه دونه فندق یا بادام خام قرار بدید یا بعد از پخت کمی پودر پسته روی تارت ها بپاشید. تارت نارگیلی با استفاده از نان تارت های آماده یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین شیرینی های لقمه ای خواهد بود که برای عید نوروز میتوانید اماده کنید.

مواد لازم برای تهیه تارت نارگیلی :

 پودر نارگیل  ۲ پیمانه
 شکر  ۱ و ۱/۲ پیمانه
 سفیده تخم مرغ  ۴ عدد
 آبلیمو  ۱ قاشق چایخوری
 نان تارت آماده  ۲۰ عدد

طرز تهیه تارت نارگیلی :

۱- شکر، پودر نارگیل و سفیده های تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را مدام هم بزنید.

۲- وقتی مواد داخل قابلمه خوب با هم مخلوط شدند، آن را از روی حرارت بردارید، آب لیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

۳- نان تارت را آماده کنید. مواد تارت نارگیلی را داخل آن بریزید و کمی فشار دهید.

۴- نان های تارت را روی سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید تا بپزند و روی آن ها طلایی رنگ شود (حدود ۲۰-۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه).

cakenet

دسته بندی ها: انواع تارت و پای, شیرینی خشک, شیرینی های عید نوروز

دیدگاه ها