کیک نت

تاتلی (دسر) برفی

طرز تهیه تاتلی برفی

مواد لازم برای تاتلی برفی :

 آرد  ۱ پیمانه
 شیر  ۱ لیتر
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق غذاخوری
 شکر  ۱ پیمانه
 کره  ۱۲۵ گرم
 وانیل  ۱ قاشق چایخوری
 کرم شانتی  نصف بسته

طرز تهیه تاتلی برفی :

 

برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در تابه روی حرارت متوسط قرار بدهید و هم بزنیند تا کره آب شود و کمی تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود.
یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدهید در حدود ۱۰-۱۵ دقیقه تا مخلوط کاملا غلیظ شود.
در آخر وانیل رو هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
پودر کرم شانتی رو با ۱ لیتر شیر سرد بزنید. کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ یا در فنجان برای سرو تک نفره رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونید به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشوند و مواد دسر ازآن به ظرف نفوذ نکند.
نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنید و روش رو با کرم شانتی کاملا بپوشونید و بقیه مواد رو روش بریزید و با قاشق صاف کنید.
روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونید و بذارید تو یخچال برای ۸ -۹ ساعت بموند.
بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و یا از فنجان داخل ظرف مورد نظر برگردانید و با احتیاط از ظرف خارج کنید تا لایه ها از هم جدا نشوند و با پودر پسته و توت فرنگی تزیین و سرو کنید.
تاتلی برفی کیک نت  کیک نت

دسته بندی ها: دسر

دیدگاه ها