کیک نت

بنافی پای موز

طرز تهیه بنافی پای موز

مواد لازم برای تهیه بنافی پای موز :

بیسکوئیت دایجستیو ۳۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
موز حلقه ای خرد شده ۴ عدد
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
شکلات خرد شده مقداری برای تزئین

طرز تهیه بنافی پای موز :

بنافی پای یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی و شیر پرچرب است.

برای شروع اول سراغ تهیه کراست دسر میریم. همونطور که در مواد اولیه اشاره شد باید بیسکوئیت رو پودر کنیم. این کار رو هم می تونیم هم با غذاساز انجام بدیم و هم بیسکوئیت ها رو داخل یک زیپ لاک بریزیم و با کمک وردنه یا گوشتکوب به آرومی ضربه می زنیم تا کاملاً پودر و یکدست بشه. بعد ۱۵۰ گرم از کره رو ذوب میکنیم و به پودربیسکوئیت اضافه میکنیم و خیلی خوب با هم مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر دربیاد. سپس خمیر آماده شده رو داخل قالب تارت میریزیم و با کمک انتهای استکان یا پشت قاشق مخلوط بیسکوئیت و کره رو به ویواره کف قالب فیکس میکنیم. دیواره های تارت رو با یک ضخامت و یک ارتفاع مرتب و با فشار نوک یک قاشق کوچکتر کمی فشار می کنیم تا کاملاً منسجم بشه. قالب رو داخل یخچال قرار میدیم تا کراست خودش رو بگیره .

تا زمان آماده شدن کراست فیلینگ کاراملی رو تهیه میکنیم. به این صورت که ابتدا بقیه کره و شکر قهوه ای رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و همراه با هم تفت میدیم تا با حرارت شکر کم کم ذوب بشه. حالا شیر رو اضافه میکنیم و با یک قاشق چوبی یا لیسک سیلیکنی مواد رو با هم هم میزنیم تا مواد با هم بجوشند و کم کم غلیظ بشن. تا زمان به غلظت رسیدن کارامل همینطور به همزدن ادامه میدیم. بعد از آماده شدن کارامل، اجازه میدیم تا کمی از حرارت بیفته سپس قالب تارت رو از یخچال خارج میکنیم و کارامل رو روی کراست میریزیم و با کمک یک قاشق به صورت یکنواخت روی کراست پخش میکنیم. قالب رو مجدداً داخل یخچال قرار میدیم و برای ۱ ساعت زمان میدیم و بعد قالب رو از یخچال خارج میکنیم. حالا نوبت این میرسه که موزهای حلقه ای شده رو روی فیلینگ کاراملی بچینیم. خامه فرم گرفته رو داخل قیف میریزیم و با ماسوره مورد نظرمون یا به صورت ساده و بدون ماسوره، روی دسر رو با خامه می پوشونیم. حالا با مقداری شکلات تخته ای که خرد کردیم دسرمون رو تزئین و در ظرف مورد نظرمون قرار میدیم و سرو میکنیم.

دسته بندی ها: شیرینی های بدون نیاز به فر

دیدگاه ها