کیک نت

انواع کرم برای فیلینگ و آیسینگ کیک و شیرینی

انواع کرم برای فیلینگ و آیسینگ کیک و شیرینی

فیلینگ قبل از انجام فراستینگ و گلِیز انجام می شود.

فیلینگ باعث می شود : لایه بالا و پایین بهتر به هم بچسبند و در واقع کار ملات و سیمان را انجام می دهد. اگر بین دو لایه کیک فیلینگ استفاده نشود ، این دو لایه به خوبی روی هم چِفت نمی شوند.

فیلینگ باعث بهتر شدن طعم کیک می شود ؛ قطعاً چند لایه کیک که بین آنها چیز شیرینی مثل خامه ریخته شده خوشمزه تر است.

کاربرد دیگر فیلینگ رساندن رطوبت به لایه های کیک و در نتیجه نرم تر شدن آن

فیلینگ_کیک  فیلینگ_کیک_نت

انواع فیلینگ کدامند ؟

کاستارد

میوه

ژله

مربا یا کمپوت میوه

خامه زده شده

بعضی از انواع متداول فراستینگ که به عنوان پُرکننده هم استفاده می شوند : باترکریم ، پنیر خامه ، خامه زده شده و گاناش

آیسینگ یا فراستینگ یک لعاب شیرین و اغلب خامه ای است که از ترکیب شکر با یک مایع مانند آب یا شیر ساخته شده است و غالباً با ترکیباتی مانند کره ، سفیده تخم مرغ ، پنیر خامه ای یا طعم دهنده ها ترکیب می شود. برای پوشاندن یا تزیین چیزهای پخته مانند کیک یا کلوچه استفاده می شود. وقتی بین لایه های کیک استفاده می شود ، به آن فیلینگ گفته می شود.

آیسینگ  آیسینگ_فراستینگ

هفت نوع متداول فراستینگ عبارتند از :

باترکریم پایه یا کلاسیک یا آمریکایی : که از ترکیب کره و پودر قند تهیه میشود.

باتر کرم آلمانی : که از ترکیب کرم قنادی و کره تهیه میشود.

باتر کرم فوندانت که از ترکیب فوندانت و کره تهیه میشود.

باتر کرم فرانسوی : که از ترکیب زرده تخم مرغ ، شربت شکر و کره تهیه میشود.

باتر کرم ایتالیایی یا مرنگ باتر کرم : که از ترکیب کره ، سفیده تخم مرغ و پودر قند تهیه میشود.

باتر کرم سوئیسی : که از ترکیب کره ، سفیده تخم مرغ و پودر قند و روی حرارت بخار آب تهیه میشود.

باتر کرم تزئینی یا رز پیست : این باتر کرم نسبت به انواع دیگر غلظت بیشتری دارد و برای ساخت انواع گل و تزیینات روی کیک ، شیرینی و بیسکوییت کاربرد دارد.

فراستینگ پنیر خامه

باترکریم مرنگ سوئیسی

باترکریم مرنگ ایتالیائی

باترکریم مرنگ فرانسوی

گاناش

خامه زده شده

انواع دیگری از فراستینگ هم وجود دارند مثلاً : فراستینگ شکلاتی و فراستینگ کاراملی ، فراستینگ وانیل و …

فراستینگ_آیسینگ

فراستینگ برای کاپ کیک هم وجود داردکه یکی از بهترین روش ها برای آن ، تزیین کاپ کیک با قیف و ماسوره است.

باترکریم : نرمتر از سایر آیسینگ هاست و راحت تر پهن می شود. از نظر طعم و انعطاف ، بهترین انتخاب است.

خامه زده شده : اگر آیسینگ سبک تری (نسبت به باترکریم) نیاز دارید ، جواب خامه زده شده است.

 

#کرم_مناسب_فیلینگ

#سس_شکلاتی

#فیلینگ_کیک_با_گاناش

#فیلینگ_با_مربا

#آیسینگ_کیک_چیست

#رویال_آیسینگ

دسته بندی ها: انواع کرم و فیلینگ کیک و شیرینی

دیدگاه ها